Çantacı Necbi Abi: ''Hz. İsa (a.s) gelecek.''

ETİKETLER:


Şimdi Hz. İsa, Hristiyanları İslamiyet’e yakınlaştıracak. Hz. İsa dua etti. "YaRabbi , beni Muhammed ümmetinden eyle" dedi ve Cenab-ı Allah , onun o duasını kabul etti, ruhunu almadı, vefat etmedi Hz. İsa, semada duruyor. Semada, semada diye anlatıyor Üstadımız. Şimdi Hz. İsa, peygamber olarak gelmeyecek. Hz. İsa diyor Mehdi’ye tabi olur.

“HZ. İSA (AS) HZ. MEHDİ (AS)’A TABİ OLUR”.

Hz. İsa diyor Mehdi’ye tabi olur. Şöyle şimdi bakın biz Hz. İsa’nın geleceğine inanıyoruz. Hz. İsa geldiği zaman herkes onun herkes Hz. İsa olduğunu bilmeyecek ki. İman nuruyla.

ÇANTACI NECMİ ABİ:” HZ. MEHDİ (AS) GELECEK.”diyor.

Hani şimdi gelecek olan Mehdi , Mehdi daha gelecek. Mehdi gelecek.

“HZ. MEHDİ (AS) GELECEK”.

Ahir Zaman’da en büyük fesadı zamanında elbette en büyük bir müçtehid, hem en büyük bir müceddid, hem hakim, hem mehdi, hem mürşid, hem kutb-u a’zam olarak bir zat-ı nuraniyi gönderecek; O zat Al-i Beyt’i Nebevi’den olacaktır. Ve bahar içinde bir saatte yaz mevsiminin nümunesini ve yazda bir saatte kış fırtınasını icad eden Kadir-i Zülcelal, Mehdi ile de Alem-i İslam'ın zulumatını dağıtabilir ve vadetmiştir, vadini elbette yapacaktır.

ÇANTACI NECMİ ABİ: “ADNAN OKTAR’IN ÜSLUBU RİSALE-İ NUR İLE AYNI”, diyor.

Adnan Hoca talabelerini gönderiyordu. Sungur abi oan ders yapıyordu. Ben de bir iki nasip oldu, İsatnbul’da yaptım. Yeni Cami’mi , oaraya mı geliyordu, Beyzata mı? Yeni Cami’ye geliyorlardı, böyle gençler pırıl pırıl gençler. Onlara orada ders okuyordum, Adnan Hoca’nın talabelerine. Bak bu Darwinizme karşı büyük darbeler yaptı. Uslübu, kitaplardaki yazma tarzı, şekli risale-i nur uslübunda. Bu bir. İkincisi, kendisini görsem gözlerinden öpeceğim. Geçenlerde kim sordu ona,” Bediüzzaman’ı nasıl tanırsın?”, “1000 seneden beri böyle bir alim gelmedi “dedi. Allah razı olsun. O kadar. 


DEVAMINI GÖSTER

اعمال ذات صلة